NISSAN QASHQAI З ТЕХНОЛОГІЄЮ E-POWER ВЖЕ В УКРАЇНІ


Отримайте задоволення від керування електрифікованим Nissan з безпровідною зарядкою

e-POWER

Унікальною особливістю e-POWER є те, що бензиновий двигун використовується винятково як бензогенератор, а колеса приводяться в рух електромотором. Це означає, що двигун завжди працюватиме в оптимальному діапазоні, що забезпечує високу паливну економічність в умовах міста. Nissan з гібридною технологією e-POWER – це автомобіль що працює як електрокар, значно зменшуючи викиди в довкілля, а також дозволяє значно економити на витратах з обслуговування авто. А ще Вам не потрібно буде змінювати звички керування автомобілем, адже здійснювати зарядку від мережі, немає потреби.

Як працює технологія e-POWER?

Заправляємо авто бензином, а їздимо на електриці

Відкрийте для себе абсолютно новий досвід керування гібридним автомобілем, щойно натиснете кнопку запуску двигуна.

Заряджайся на ходу

Завдяки технології e-POWER ваш Nissan не потребує зарядки від мережі. Бензиновий двигун що виробляє енергію для акумуляторної батареї, коли це потрібно. А вже саме батарея живить електричний мотор для руху авто.

Гальмування із користю

Тертя внаслідок гальмування виробляє енергію, а завдяки технології e-POWER з система регенеративного гальмування перетворює цю енергію та спрямовує її до акумуляторної батареї, що підвищує ефективність споживання палива.

Детальніше про технологію Nissan e-POWER

e-POWER найкраще від електрокара

Тиша та комфорт

Електричний мотор працює тихо. Тож керування Nissan з технологією e-POWER дарує відчуття комфорту.

Керованість

Завдяки тому, що колеса рухаються електричним мотором, ви маєте можливість насолоджуватися миттєвим крутним моментом і плавним пришвидшенням, які так подобаються власникам електрокарів.

Менші викиди шкідливих речовин у довкілля

Екологічне керування завдяки технології e-POWER. Завдяки скороченню викидів CO2 та твердих часток, автомобіль залишає менші викиди у довкілля в порівнянні зі звичайними двигуном внутрішнього згоряння.

 

Переваги технології e-POWER

Не хвилюйтесь про обмеження запасу ходу

З e-POWER вам не потрібно хвилюватись про обмеження запасу ходу як в електрокарі. Оскільки батарея заряджається під час руху бензиновим двигуном.

Менше заправок, менше витрат на обслуговування

Завдяки технології e-POWER ви можете проїхати набагато більше кілометрів на повному баку. Адже бензиновий двигун використовується для підзарядки електричної акумуляторної батареї. Та й система регенеративного гальмування що перетворює енергію та спрямовує її до акумуляторної батареї. Все це означає менше заправок та більше економних кілометрів в тривалій перспективі.

Комфорт керування

Натисканням перемикача ви можете активувати e-Pedal — це одна педаль для пришвидшення й для гальмування. e-Pedal звільняє від необхідності перескакувати з однієї педалі на іншу під час руху містом із частими зупинками-зрушеннями або під часу підйому. Додайте до цього тихохідний двигун — і відчуєте більше контролю та комфорту за кермом.

Зображення та описи приводяться для цілей ознайомлення. На деяких зображеннях можуть демонструватися версії автомобіля, призначені для ринків інших країн. Автомобілі на зображеннях не обов’язково відповідають конкретним моделям, комплектаціям чи пропозиціям. Показані функції можуть бути недоступні або не входити до стандартної комплектації, чи бути доступні як опції (за додаткову плату). Автомобілі з технологією e-POWER вже доступні. Для користування сервісами NissanConnect вам знадобиться обліковий запис користувача NissanConnect. Необхідно також зареєструватися й увійти до системи за допомогою свого імені користувача та пароля. Для користування безкоштовним застосунком сервісів NissanConnect вам знадобиться смартфон із сумісною операційною системою iOS або Android і SIM-картка з підтримкою передавання даних із наявним або окремим контрактом на надання послуг мобільного зв’язку між вами та вашим оператором мобільного зв’язку. Усі сервіси залежать від покриття мобільної мережі. Підключати мобільний телефон для користування NissanConnect слід тільки тоді, коли автомобіль безпечно припарковано. Завжди слід використовувати систему відповідно до правил дорожнього руху. Водії повинні використовувати систему тільки тоді, коли це безпечно. Користувачі мають усвідомлювати, що технологія гучного зв’язку може відвернути увагу від дороги та негативно вплинути на повний контроль над автомобілем.